Info

SURVIVALRUN 9KM

Survivalrun 9km (vanaf 15 jaar)

Individueel (KSR)

Deze run is niet voor iedereen weg gelegd!  Naast een flinke dosis doorzettingsvermogen komt er ook techniek bij kijken. Als een apenhang of swing-over je niks zegt dan zal dit een pittige run worden. Uiteraard is er bij Thor Zwolle de kans om deze technieken nog voor de start onder de knie te krijgen. Kom zeker eens langs op de gezette trainingstijden die je kan vinden op de website van Thorzwolle

Tijdens de 9km route kom je onderweg zo’n 40 technische en uitdagende hindernissen tegen.

Individueel (BSR)

De BSR is een nieuw klassement dat de verbinding vormt tussen de recreatieve runs en de licentiewedstrijden. De BSR is wat betreft afstand gelijk zijn aan de KSR, maar is laagdrempeliger op de hindernissen. Het is een deels gesloten klassement, maar met mogelijkheden om in en uit te stromen binnen een lopend seizoen. Om deel te nemen aan de BSR dien je twee kwalificatie punten te bezitten. Je kunt niet deelnemen aan de BSR als je een wedstrijdlicentie hebt. Je kunt dus alleen deelnemen zonder licentie.

De BSR gaat over hetzelfde parcours van een KSR en is bij ons 9km lang met zo’n 40 technische en uitdagende hindernissen. De zwaarte van de hindernissen zal aangepast zijn aan het doel van de BSR en kan afwijken van hindernissen bij de KSR.

Groep (3 tot max. 20 personen)

Uiteraard is het ook mogelijk deze run als koppel of groep te lopen. Het is toegestaan elkaar te helpen. De inschrijving is per team en jullie starten met hetzelfde startnummer.
De inschrijver is ook de teamcaptain en betaalt voor de gehele ingeschreven groep.

Tijdens de 9km route komen jullie onderweg zo’n 40 technische en uitdagende hindernissen tegen.

SURVIVALRUN 5KM

5km (vanaf 8 jaar)

Individueel

Deze run is voor iedere sportieveling met doorzettingsvermogen te doen. Tijdens de route van 5km krijg je te maken met zo’n 10 tot 22 hindernissen.

Groep (max. 20 personen)

Je schrijft je in als groep met maximaal 20 personen. Tijdens de route van 5km krijg je te maken met 10 tot 22 hindernissen. Het is toegestaan elkaar te helpen. De inschrijving is per team en jullie starten met hetzelfde startnummer.

De inschrijver is ook de teamcaptain en betaalt voor de gehele ingeschreven groep.

KOSTEN

12km Survivalrun

  • MSR: €28,50
  • Koppel: €57,00

9km Survivalrun (vanaf 15 jaar)

  • KSR: €26,50
  • BSR: €26,50
  • Individueel: €26,50
  • Koppel: €57,00
  • Groep (3 personen tot max. 20): €26,50 (kosten pp)

5km Survivalrun (vanaf 8 jaar)

  • Individueel: €24,50
  • Groep en ouder-kind (2 personen tot max. 20): €26,50 (kosten pp)

+ €5,- voor niet SBN lid.